Note 10 Lite

scherm Reparatie€ 200,00
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je. Na een scherm reparatie is je telefoon weer helemaal de oude!
batterij Reparatie€ 79,99
Is de batterij van je telefoon te snel leeg? Ben je veranderd in een lopende powerbank? Wij kunnen alvast verklappen: deze problemen zijn verholpen nadat je je batterij laat vervangen door één van onze specialisten. Ben je er nog niet helemaal zeker van of jouw batterij vervangen moet worden? -Jouw telefoon valt uit bij 20 of 30 procent batterij capaciteit. -Jouw telefoon houdt het steeds korter uit gedurende de dag zonder bij te laden. -De batterij valt uit bij een hoge of lage temperatuur. -De batterij is opgezwollen en duwt het scherm uit het frame. -De telefoon geeft 'reparatie' aan bij de instellingen.
achterkant Reparatie€ 79,00
Is het glas aan de achterkant van je iPhone gebroken? Vervelend! Er is gelukkig een oplossing: je achterkant kunnen we vervangen met een speciale lasermachine. Doordat je met deze laser de glazen achterkant los kunt krijgen van je behuizing, zijn de reparatiekosten veel lager dan als je de complete iPhone behuizing moet vervangen.
oorspeaker Reparatie€ 69,00
De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt. Hoor jij mensen slecht of kraakt het. dan is de kans groot de je oorspeaker defect is. Niet in alle gevallen is het nodig voor ons om je oorspeaker te vervangen, soms kunnen wij deze herstellen met een grondige schoonmaakbeurt. Een stukje service van de zaak!
laadconnector Reparatie€ 79,00
Merk je dat het opladen van je telefoon steeds slomer gaat of dat je Telefoon soms niet oplaadt? Horen mensen je slecht als je met ze belt? Dan is de kans groot dat je dock connector niet werkt. Niet in alle gevallen is het nodig voor ons om je connector te vervangen, soms kunnen wij deze herstellen met een grondige schoonmaakbeurt. Een stukje service van de zaak!
camera Voor Reparatie€ 89,00
Werkt jouw Telefoon camera niet meer? Dat is mooi balen. Bij Sander Telecom begrijpen we als geen ander dat je jouw telefoon snel weer in gebruik wilt nemen, en zorgen er naast snelheid voor dat er altijd met originele onderdelen gewerkt wordt. Wij voeren een telefoon camera reparatie uit binnen 30 minuten!
camera Achter Reparatie€ 99,00
Werkt jouw Telefoon camera niet meer? Dat is mooi balen. Bij Sander Telecom begrijpen we als geen ander dat je jouw telefoon snel weer in gebruik wilt nemen, en zorgen er naast snelheid voor dat er altijd met originele onderdelen gewerkt wordt. Wij voeren een telefoon camera reparatie uit binnen 30 minuten!
waterschade Behandeling€ 35,00
Waterschade aan je Telefoon? Als je dat nog niet gedaan had is het verstandig om z.s.m. de telefoon uit te zetten, niet meer aan te zetten en niet op te laden. Bij ons in de winkels voeren we een waterschade behandeling uit binnen 24 uur. Belangrijk om te weten is dat we niet kunnen garanderen dat we je telefoon kunnen herstellen. Maar hoe sneller jij bij ons bent hoe groter de kans!
apk'tje€ 0,01
Tijdens een APK zorgen we dat je telefoon schoon- en stofvrij gemaakt wordt en we checken de status van je software & hardware. Een stukje service van de zaak!
U kunt langskomen met uw telefoon en we zullen direct kijken in welk tijdsbestek we deze kunnen repareren. Dit is vaak al direct. U kunt ook een afspraak maken.
Maak direct een afspraak
Note 10 Lite
Onze providers